TEATRET GORGERNE HAR PRODUCERET MUSICALS I 20 ÅR

Fra den spæde start som ungdomsskoleprojekt, til Danmarks mest ambitiøse frivillige teater. Her er alle vores teaterproduktioner.

2009

Den legendariske pop-musical af ABBA-drengene Björn og Benny, samt tekstguru Tim Rice, i en gigantisk opsætning.

 

2008

For første gang i Danmark. Den pisse sjove musical-satire der ikke efterlader et eneste sæde tørt. En fuldstændig vanvittig historie om byen uden toiletter.

 
2008

Charles M. Schulz elskede tegenserie “Radiserne”, indtager scenen i en helt fortryllende musical med bl.a. Søren Brun, Trine og hunden Nuser.

 

2007

Den berygtede gyserfortælling af Robert Louis Stevenson, om videnskabsmanden der forsøger at splitte det gode og det onde i  mennesket ad. En af musicalteatrets nyere klassikere.

 
2006

Musicalen der forargede verden. De sidste dage i Jesu liv fortolket  i rock af Andrew Lloyd Webber og Tim Rice.

 

2005

90‘ernes største rockmusical! Jonathan Larsons fortælling om 8 venner i New York i slutningen af årtusindet, og deres  liv, HIV og kærlighed i de 525.600 minutter der danner et år.

 

2003

Den bibelske fortælling om Joseph og hans misundelige brødre, fortalt i pop, rap, disco, country, calypso og rock’n roll i Andrew Lloyd Webbers og Tim Rices’ første musical.

 
2002 / 2003

Torbjørn Egners velkendte børnefortælling om Klatremus, Mikkel Ræv, Bagermester Harepus og Bamsefar, med udødelige slagere som “Peberkage sangen” og “Bamsefars Fødselsdag”

 

2001

Vanvittig og morbid rockmusical af Alan Menken & Howard Ashman om en nørdet botanikker, en barmfager blondine, en sadistisk tandlæge og så lige en kødædende plante fra det ydre rum.

 

2000

Kæmpe musicalkoncert med uddrag fra b.la. “Les Misérables”, “Chess”, “Atlantis”, “RENT” og “South Park - Bigger, Longer and Un-cut”

 
2000

Børneteater for alle pengene. Røverne Kasper, Jesper og Jonathan leder an i løjerne, og sætter Kardemommeby på den anden ende, i denne elskede børneklassiker.

 
1999

Danmarks mest populære musical i 90‘erne. Eventyret om Silvan, Adalena og den onde Jabbadoor i det sagnomspundene riges der blev opslugt af havet.

 

1998

70‘ernes udødelige musical om hippielivet i USA under Vietnamkrigen. Denne fortolkning var helt ny skrevet, men bød stadig på alle de velkendte sange.

 

1997

Den uundgåelige humørfyldte rockmusical der har begejstret unge i årevis, som et hvert frivilligt teater med respekt for sig selv skal sætte op på et tidspunkt. Væg til væg hits!

 

2010 - DANMARKSPREMIERE

Broadway-succesen baseret på, eller nærmere tyvstjålet fra, filmen “Monty Python and the Holy Grail”.

Læs mere på WWW.SPAMALOT.DK

 
2010

En eksplosion af sang, lys og ikke mindst dans. Produceret i samarbejde med dansestudiet Sceneindgangen.

 
2011

Gigantisk  40-års jubilæumsopsætning af Webber og Rices’ rockopera i Koncertsalen i Tivoli med 100 medvirkende.

WWW.JESUS-CHRIST-SUPERSTAR.DK

 

2012

Alletiders mest afslørende musical på Det Kongelige Teater. Baseret på filmhittet “Det bare mænd” - om 6 alt for almindelige mænd, der ikke har noget at miste - ud over deres tøj.

Tjek også hjemmesiden: WWW.THEFULLMONTY.DK

 

2014 - DANMARKSPREMIERE

Baseret på komedien med Reese Witherspoon og med prisvindende musik, fortælles historien om blondinen Elle Woods der indtager Harvard.

Få dit lyserøds-fix på hjemmesiden: WWW.LEGALLYBLONDE.DK

 

2015

Årets dansebrag - baseret på filemen fra '84 med Kevin Bacon - og fyldt med hits som "Holding Out For A Hero" og titelnummeret "Footloose".

Se mere på hjemmesiden: WWW.FOOTLOOSEMUSICAL.DK

 
2016

En rigtig Broadway basker, som de færreste havde hørt om. Alletiders sjove musical, om en virkelig, VIRKELIG dårlig musical - og så i sort/hvid.

Se mere på hjemmesiden: DROWSY.DK

 

2017 - DANMARKSPREMIERE

Vores 20-års jubilæumsforestilling fortæller den tragiske historie, ud fra sande beretninger om forliset og de mennesker der var ombord.

Se mere på hjemmesiden: TITANICMUSICAL.DK