GORGERNES OPSÆTNING AF TITANIC STØTTES AF


Tømmerhandler

Johannes Fogs Fond


BUPL’s

Solidaritets- og kulturpulje

Konsul George Jorck og

Hustru Emma Jorck’s Fond


ET FRIVILLIGT TEATER KAN IKKE EKSISTERE UDEN STØTTE

Teatret Gorgerne modtager på nuværende tidspunkt ikke fast støtte nogen steder fra, i modsætning til f.eks. de fleste professionelle teatre som modtager op til flere millioner i statsstøtte. De store ambitiøse produktioner og meget roste musicalopsætninger er resultatet udelukkende af medlemmernes hårde arbejde. Derfor søger vi altid økonomisk støtte fra fonde og legater der støtter op om kulturen.

Der til kommer reklame-sponsorater på en given forestilling. Dit firma kan profilere sig til til Gorgernes store publikum via logo på plakater, postkort, programmer og hjemmeside, enten som den dominerende hovedsponsor på forestillingen eller med mindre reklame sponsorater. Samtidig er det alletiders mulighed for at lave en aftale om fribilletter og lave et stort kulturelt arrangement for firmaets ansatte eller kunder.

En af Gorgernes faste støtter er PHS - Produktionshøjskolen i Brøndby som, udover at have været øvested for Gorgerne siden 2004, og er Danmarks fedeste produktionsskole, med masser af kreative linjer. Deriblandt Musik & Drama, Film & Tv, Foto, Køkken, Design, Håndværk og meget mere.

Læs mere om dem HER.

Er du interesseret i at høre mere om at være sponsor for en af Teatret Gorgernes forestillinger, så kontakt os på info@gorgerne.dk