SIDSTE NYT

10 juni 2017

Gorgernes musicalkor optræder til Brøndby Kulturweekend, bl.a. med uddrag fra “TITANiC”.

29. maj 2017

Prøvestart på “TITANiC”

12. april 2017

Billetsalget er åbnet. Køb din billet til “TITANiC” Billetlugen.

11. april 2017

Audition til “TITANiC” -Vi søger dygtige musicalperformere til 20-års jubilæumet i november.

10. april 2017

Vores næste forestilling bliver: “TITANiC” - Danmarkspremiere på Broadway-succesen om det usynkelige skib. 7.-11. Nov. 2017

1. april 2017

INTIMKONCERT: “20” spillede 3 udsolgte koncerter - med stor fejring af Gorgernes jubilæum.

25. marts 2017

INTIMKONCERT: “20” spiller 2 udsolgte koncerter og åbner en ekstrakoncert d. 1. april.

17. marts 2017

Gorgernes musicalkor opstræder til Brøndby Kommunes Foreningsfest i en tæt pakket Brøndbyhal.

14. januar 2017

Jubilæumsåret starter med

INTIMKONCERTEN: “20”.

En musicalsk oplevelser hvor vi dykker ned i alle de fantastiske forestillinger vi har lavet i vores levetid. Bestil din billet nu.

1. januar 2017

TEATRET GORGERNE har 20-års jubilæum, hvilket bliver fejret hele året, med forskellige arrangementer. Bla. en særlig Intimkoncert og en episk Danmarkspremiere til efteråret.

13. november 2016

Tak til alle der kom og så “THE DROWSY CHAPERONE". Vi er ganske overvældede af den positive respons

8. november 2016

Premiere på “THE DROWSY CHAPERONE".

SE TIDLIGERE NYHEDER >

Vores musical-forestillinger byder på alt lige fra verdens-kendte hitmusicals og popkoncerter, til i Danmark nærmest ukendte Broadway-forestillinger.

Her er vores seneste.

SENESTE FORESTILLINGER

FAQ

Teatret Gorgernes 20 års jubilæumsforestilling bliver intet mindre end en Danmarkspremiere på den fantastiske musical om Titanics forlis i 1912.

TITANIC: En historie der kom til at handle om menneskets hovmod, klasseskel og familier, der blev splittet ad – tilsat noget af det smukkeste musik, musicalscenen kan byde på. Det er en af de helt store tragedier fra det 20. århundrede, at verdens mest prægtige og sikre skib skulle kollidere med et isbjerg på vej over Atlanterhavet og forlise uden redningsbåde til størstedelen af passagerne. Vi er enormt stolte over at vores lille amatørteater bliver de første til at opføre den for et dansk publikum.

Musicalen er skrevet af Peter Stone med tekst og musik af Maury Yeston, og den havde premiere på Broadway i 1997 – godt et halvt år før den populære film udkom. I modsætning til filmen tager musicaludgaven af TITANIC udgangspunkt i de historiske personer, der var ombord, og de mange skæbnesvangre og sande historier, der udspillede sig.

TITANIC vandt da også hele 5 Tony Awards (teaterverdenens svar på en Oscar), blandt andet for Bedste Musical, Bedste Historie og Bedste Musik. Så pudsigt nok kan både musicalen, filmen og Teatret Gorgerne fejre 20-års jubilæum i 2017.

Læs mere om denne storslåede og gribende teateroplevelse på WWW.TITANICMUSICAL.DK