SIDSTE NYT

14. januar 2017

Jubilæumsåret starter med

INTIMKONCERTEN: “20”.

En musicalsk oplevelser hvor vi dykker ned i alle de fantastiske forestillinger vi har lavet i vores levetid. Bestil din billet nu.

1. januar 2017

TEATRET GORGERNE har 20-års jubilæum, hvilket bliver fejret hele året, med forskellige arrangementer. Bla. en særlig Intimkoncert og en episk Danmarkspremiere til efteråret.

13. november 2016

Tak til alle der kom og så “THE DROWSY CHAPERONE". Vi er ganske overvældede af den positive respons

8. november 2016

Premiere på “THE DROWSY CHAPERONE".

3. juni 2016

Billetsalget til “THE DROWSY CHAPERONE" er nu åbent.

20. april 2016

Tilmeld dig audition til vores forestilling i november: “THE DROWSY CHAPERONE".

11. april 2016

Gorgernes næste forestilling bliver: “THE DROWSY CHAPERONE". Alletiders sjoveste musical - om musical.

1. april 2016

3 fantastiske koncertudgaver af JESUS CHRIST SUPERSTAR i Kapernaumskirken, Kristkirken og i Brøndby

SE TIDLIGERE NYHEDER >

Vores musical-forestillinger byder på alt lige fra verdens-kendte hitmusicals og popkoncerter, til i Danmark nærmest ukendte Broadway-forestillinger.

Her er vores seneste.

SENESTE FORESTILLINGER

FAQ

INTIMKONCERT: “20”

Igen I år inviterer vi publikum indenfor i vores prøvesal i Brøndby til årets musicalkoncerter!

Koncerterne er gennem årene blevet noget af et tilløbsstykke, og i år bliver ingen undtagelse. Vi arbejder lige nu på en helt ny koncert med alt barberet ned til det allermest essentielle – musikken og det enorme repertoire som musicalgenren byder på – semi-akustisk og helt uden blinkende lamper og stor scenografi. Vi lover en fascinerende musikalsk oplevelse med udpluk fra vores forestillinger - og der er rift om de begrænsede pladser.

 

Du kan se billeder fra vores tidligere intimkoncerter HER

 

Årets Intimkoncert er altid en speciel oplevelse for de medvirkende og vil i år være det i endnu højere grad end ellers. Temaet I år er nemlig bundet til Teatret Gorgernes 20 års jubilæum, hvilket for mange betyder en nostalgisk tur ned ad ”Memory lane”. Der er sket meget. Etablering som et selvstændigt teater der udelukkende arbejder med frivillige kræfter, nye og mere krævende forestillinger, kulturpris, egne oversættelser, Danmarkspremierer, store satninger i kendte teatersale - og mest af alt, en enorm mængde af talent og fantastisk musik. 20 forskellige forestillinger er det blevet til gennem Gorgernes levetid og årets musicalkoncerter vil dermed byde på en fantastisk varieret palet af musicalnumre.

Dette i en række sange fra så forskellige forestillinger som "Grease", ”Jesus Christ Superstar” og ”Chess” – men også fra de mindre kendte forestillinger som ”Urinetown”, ”Du er god nok Søren Brun” og ”The Drowsy Chaperone”, som Gorgerne har været med til at sætte på det danske musicalske landkort.

 

INTIMKONCERT 2017: “20”

EKSTRA KONCERT 1. APRIL KL. 19.30


ALT UDSOLGT: 25. marts 2017, kl. 19.30 og 26. marts 2017 kl. 15.00.


PHS Brøndby, Nykær 44, 2605 Brøndby.

(8 min. gang fra Brøndbyøster station og masser af parkeringsmuligheder)

 

Billetpris: 100,-

 

RESERVER DIN BILLET NU, VED AT KLIKKE HER