Teatret Gorgerne havde, helt ekstra ordinært, sikret sig rettighederne til en af Broadways nyeste og mest succesfulde klassikere. Den vanvittige musical-satire: Urinetown.

Denne geniale forestilling har vundet priser verden over for den originale historie og den fantastiske musik og Teatret Gorgerne er stolte over, som de første herhjemme, at kunne byde på en storslået opsætning med over 40 medvirkende på og bag scenen. Dette var kulminationen på teatrets ambition om, ikke bare at spille kendte forestillinger, men at kunne bidrage til en danske teaterscene med et stykke musikteater af meget høj kvalitet, som intet professionelt teater ville turde røre med en ildtang. Alene titlen, som karaktererne i forestillingen også kommenterer det, er rædsom og publikum vil tænke to gange før de giver sig i kast med en forestilling der tilsyneladende har noget med urin at gøre.

Ikke desto mindre blev forestillingen mødt enormt positivt af et entusiastisk publikum, skønt “Urinetown” nok aldrig kommer til at spille for fulde huse herhjemme som f.eks. “Les Misérables” og “Chess”. Det er ikke sidste gang Teatret Gorgerne kaster sig ud i noget nyt og spændende.

 
 

Komponist:

Mark Hollmann

Tekst- og manuskriptforfatter:

Greg Kotis

Instruktør:

Pierre Westerdahl

Spilleperiode:

17. - 21. september 2008 i Portalen i Greve